Gençlik Şöleni’nde Reis’le Buluştuk

Hacı Sani Konukoğlu AİHL öğrencileri Gaziantep’te düzenlenen "Ortak Akıl Ortak Kader" Gençlik Şöleni’ne katıldı

Hacı Sani Konukoğlu AİHL öğrencileri Gaziantep’te Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) tarafından düzenlenen Ortak Akıl Ortak Kader Gençlik Şöleni’ne katıldı. Okulumuzdan bir otobüs öğrenciyi Okul Müdürümüz Abdurrahman Kılıç uğurladı.

Gaziantep Şahinbey Spor Salonunu erken saatlerde hınça hınç dolduran coşkulu kalabalık saatler boyunca ezgilere eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salonu teşrifiyle coşku daha da arttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜGVA Gençlik Şöleni´nde yaptığı konuşmada, Paralel Yapı´ya, PKK terör örgütüne ve Türkiye her şaha kalktığında türlü oyunlarla çelme takanlara seslenerek kendisini dinleyen gençleri uyardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siz Türkiye aşkını bir hazine gibi kalbinde taşıyan, geçmişle geleceği, akılla duyguyu birleştiren örnek nesillersiniz. Tüm siyasi hayatım boyunca sizin coşkunuza, kabaran yüreklerinize eşlik etmek, heyecanınıza ortak olmak benim için en büyük iftihar kaynağıydı. Sizlerden aldığımız güçle, ilhamla, aşkla yolumuza çok daha kararlı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Erdoğan, Şahin Bey Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Şöleni´ndeki konuşmasına, "Geleceğimiz, umudumuz, istikbalimiz olan, yeni Türkiye´nin efendileri siz genç kardeşlerimizle beraber olmaktan, hasret gidermekten büyük bir memnuniyet duyuyorum" sözleriyle başladı.

Geleneklerine bağlı, yaşadığı topluma, insanlığa değer katan, öz güveni yüksek, sorumluluk sahibi bir gençlik misyonu olan TÜGVA´ya teşekkür ettiğini belirten Erdoğan, "Sizlere bakarken Türkiye´nin aydınlık ve müreffeh yarınlarını görüyorum. Sizlerin umutla parlayan gözlerinizde, coşkuyla çarpan kalplerinizde, aydınlık yüzlerinizde, Antep´i gazi yapan o iradeyi, o inancı görüyorum" diye konuştu.

Şahin Bey, Şehit Mehmet Kamil, Hacı Ahmet Efendi, Lütfi Bey, Hacı Abdullah Efendi´yi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla yad ettiğini dile getiren Erdoğan, "Bir gül gibi toprağa düşen, inançları, fedakarlıkları, cesaretleriyle bu toprakları bizlere vatan kılan, her biri bir kahramanlık abidesi tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bu salonda sizin aracılığınızla Mescid-i Aksa´nın kutsiyetini çiğnetmeyen Gazze´nin, Ramallah´ın, Kudüs´ün vakur gençlerini, insanlıktan çıkmış eli kanlı bir rejimin varil bombaları, kimyasal silahları altında şehit olan Halep´in, Şam´ın, Humus´un, İdlib´in yiğit gençlerini, Üsküp´ün, Bosna´nın, Sancak´ın, Prizren´in, Rumeli´nin Evlad-ı Fatihan olan genç kardeşlerimizi, sınırlarda, karakollarda, eli tetikte, gözü ufukta vatan nöbeti tutan tüm kahraman Mehmetçiklerimizi, polislerimizi ve diğer tüm fedakar güvenlik görevlilerimizi, köy korucularımızı gönülden selamlıyorum. Rabbim onları muhafaza buyursun."

Erdoğan, "Sizler var ya sizler, sadece Gaziantep´in değil, tüm Türkiye´nin hem aklı hem vicdanısınız" dedi.

Salondan "Dik dur eğilme, bu gençlik seninle" şeklinde slogan atılması üzerine Erdoğan, "Bize eğilmek yaraşır mı? Asla. Biz sadece ve sadece rükuda eğiliriz. Biz sadece ve sadece Allah´ın önünde eğiliriz. Ben karşımdaki gençliği kula kul olmayan, Hakk´a kul olan gençlik olarak görüyorum" diye konuştu.

- "SİZLERİ BUGÜNÜMÜZ VE YARINLARIMIZIN TEMİNATI OLARAK GÖRÜYORUM"

"Sizleri bugünümüz ve yarınlarımızın teminatı olarak görüyorum" ifadesini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Siz Türkiye aşkını bir hazine gibi kalbinde taşıyan, geçmişle geleceği, akılla duyguyu birleştiren örnek nesillersiniz. Tüm siyasi hayatım boyunca sizin coşkunuza, sizin kabaran yüreklerinize eşlik etmek, heyecanınıza ortak olmak benim için en büyük iftihar kaynağıydı. Sizlerden aldığımız güçle, ilhamla, aşkla yolumuza çok daha kararlı bir şekilde devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere müreffeh, güçlü, huzur dolu, başı dik bir ülke bırakmak için gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını vurguladı.

Gençlerin, bu coşkusu ve heyecanıyla, Türkiye´nin geleceğine dair inancının motivasyon kaynakları olduğunu belirten Erdoğan, "Bugün bir kez daha işte bu muhteşem manzara karşısında aynı heyecanı, aynı gururu, aynı bahtiyarlığı yaşıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, "Siz var ya böyle dik durdukça, siz bizimle yürüdüğünüz müddetçe evelallah bizi kimse bu yoldan çeviremez" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün yine terör üzerinden, eli kanlı terör örgütleri üzerinden Türkiye´nin birliği, beraberliği, kardeşliği hedef alınıyor. Cinayet şebekeleri, paralel ihanet şebekesiyle el ele vererek, ülkemizi 2023 hedeflerinden, büyük ve güçlü Türkiye idealinden koparmak istiyor" diye konuştu.

Erdoğan, Gaziantep´te Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Şöleni´nde yaptığı konuşmada, kimsenin kendilerini, gençlere hizmet etmekten, gençlerin hizmetkarı olmaktan alıkoyamayacağını belirtti.

"Zira biz sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeter ki gençlerimiz kendi aralarına nifak, husumet girmesine, ayrılık gayrılık girmesine izin vermesin. Yeter ki gençlerimiz bizi biz yapan o kadim değerlerden, tarihlerinden, medeniyetlerinden, inançlarından, bu toprakların evladı olmaktan utanmasın" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İŞTE OĞLUM BURADA

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)