Gençlik Projesi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Gençlik Projejesi Katılımcı Seçimi Tamamlandı. Detaylar İçin Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen okulumuz "Doğanın Sesiyim, Annemin Ninnisi" adlı gençlik projesi için farklı sınıf ve şubelerden 106 öğrencimiz çevrimiçi olarak başvuru yaptı. Başvuru sonuçları okul rehberlik servisinin de desteği ile değerlendirilerek 36 Asil, 29 Yedek olmak üzere toplam 65 öğrenci seçimi gerçekleştirildi. 

Öğrencilerimiz covid-19 tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilecek okul içi ve okul dışı faaliyetlerde/çalışmalarda yer alabilecekler.

Kontenjan sınırı olan faaliyetlerde Asil listede yer alan öğrencilerimiz, kontenjan sınırı olmayan faaliyetlerde ise tüm seçilen öğrencilerimiz katılım gösterebilecektir.

Kontenjan sınırı olan faaliyetlerde de Covid-19 tedbirleri kapsamında yaşanabilecek bireysel veya sınıf karantinalarından kaynaklı katılamama durumunda, yedek listede yer alan öğrencilerimiz ile devam edilecektir. 

BAŞVURU SONUÇLARI ASİL VE YEDEK LİSTELER İÇİN TIKLAYINIZ.

(Dikkat!! BAŞVURU YAPAN VE LİSTEDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE GÖREVLİSİ ÖĞRENCİLERDEN "VELİ İZİN DİLEKÇESİNİ" TEMİN EDEREK EN KISA SÜREDE İMZALATIP GETİRMESİ GEREKMEKTEDİR.) 


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Adapazarı Adapazarı Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)