"Genç Mucitler Aranıyor" Yarışmasında Projemiz Finalde

Denizli İhracatçılar Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 2015 yılından itibaren düzenlenen,"Genç Mucitler Aranıyor" yarışması İnovatif Fikirler kategorisi ön eleme sonuçları bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açıklanmıştır.

İlimiz genelinde fazla sayıda başvurunun yapıldığı DENİB Genç Mucitler Yarışması için Yenilenebilir Enerji Teknolojileri 9.sınıf öğrencimiz Baturalp ÖCAL tarafından hazırlanan ve danışmanlığını okulumuz Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alan öğretmeni Koray GÖKTEKİN'in yaptığı proje finale kalan 10 proje arasına girmiştir. İnovatif Fikirler Yarışması Lise Kategorisi'nde jüri üyeleri tarafından yapılan ön elemeyi geçerek finale kalan Baturalp ÖCAL ve Koray GÖKTEKİN'e sergilemiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve egemenliğimizin kazanılmasında mücadele eden silah arkadaşlarını saygıyla andığımız bu özel günde öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmesine olanak sağlayan DENİB ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.


AÇIKLAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ 


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Merkezefendi İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)