Gelenekselleşen Ay Sonu Ödül Töreni Yapıldı!. .

    OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VE YILLARDIR UYGULANAN AY SONU FAALİYETLERİNDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU...

      Mustafa Şener Ortaokulunda yıllardır süregelen ve bu yılda uygulamaya devam ettiğim,her ayın sonunda gerçekleştirdiğimiz ''AYIN EN TEMİZ SINIFI,EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİMİZ,AYIN ÖRNEK ÖĞRENCİSİ VE SINIFLARARASI BİLGİ YARIŞMASI'' etkinliklerinde mart ayı sonunda ödüller sahiplerini buldu.

      Öğrencilerimizin örnek davranışlarını pekiştirmek ve diğer öğrencileri de örnek davranışlara sevk etmek için yaptığımız ''AYIN ÖRNEK ÖĞRENCİSİ'',temizlik alışkanlığı kazandırmak için ''AYIN EN TEMİZ SINIFI'',kitap okumaya sevk etmek,özendirmek ve okuduğunu anlamak için kitap okuma seferberliğimiz kapsamında ''AYIN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİ'',bilgileri pekiştirmek ve öğrencilerimizi derslerde başarılı olmaya sevk etmek için ''SINIFLARARASI BİLGİ YARIŞMASI'' gibi etkinliklerimize mart ayında da devam ettik.Gösterilen hiçbir başarının ödülsüz kalmadığı okulumuzda mart ayı sonunda:

 

      AYIN EN TEMİZ SINIFI        : 6/B Sınıfı

      AYIN ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ : Hikmet HAMUR (5/A) , Çiğdem İÇEN (5/B), Muhammet Baki SAYMAN (6/A) , Ramazan SUCUOĞLU (6/B), Medinenur ÖZTÜRK (7/A) , İbrahim USLU (7/B), Hacer TERZİOĞLU (8/A Aynı zamanda okulda Mart ayının örnek öğrencisi) 

      EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİMİZ : Sevim Eda ŞENYURT (7/B)

      BİLGİ YARIŞMASI : Osman CENAN,Hasan Hüseyin ÖZDİL,Mohammad Hosseın SHAMSI (5. Sınıflar arasında 5/A sınıfında kazanan öğrenciler); Mustafa TETİK,Filiz KOCATÜRK,Mehmet USLU (6. Sınıflar arasında 6/B Sınıfından kazanan öğrenciler); Aleyna YENTÜRK,Hürü Nur ÜNER,Hayrunnisa SARAÇOĞLU ( 7. Sınıflar arasında 7/A sınıfında kazanan öğrenciler); Utku Fettah YILDIRIM,Elanur BİLGEÇ,Zeliha SUCUOĞLU (8. Sınıflar arasında 8/A sınıfında kazanan öğrenciler) sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında birinci olan sınıf gruplarıdır.

       Yukarıdaki faaliyetlerde birinci olan öğrencilerimize belgeleri ve ödülleri okul öğretmenlerimizce kendilerine takdim edilmiştir.Ayrıca 28/03/2022 tarihinde Karapınar Gençlik Merkezinde düzenlenen Okul Sporları Oyunları Satranç Turnuvası'na katılarak okulumuz temsil eden Sedat BİLGEÇ(6/B),İbrahim TERZİOĞLU (7/B), Durmus ÜNER (7/B), Hikmet Can UĞUR (8/A) öğrencilerimizde belgelerini okul müdürümüz Sayın Bekir KIYAR'dan almışlar.

       Öğrencilerimizi tebrik eder,öğrencilerimizin bu başarıları göstermelerinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karapınar Mustafa Sener Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)