Gelenek Bozulmadı !! 3 Kupa Daha . . .

        2019-2020 eğitim öğretim yılı Bulanık ilçe geneli ortaokullar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvada okulumuzu erkekler kategorisinde Fatih Babayiğit ve Baran Yıldırım temsil ederken , kızlar kategorisinde ise Yaprak Karadağ ve Rojda Kılıç temsil etti. Turnuvanın ilk gününde erkekler yarıştı.

        Zorlu ve çekişmeli geçen maçlar sonrasında okulumuz 8-C sınıfı öğrencisi Baran Yıldırım tüm rakiplerini yenerek ilçede birinici oldu. 8-B sınıfından Fatih Babayiğit ise çeyrek finalde turnuvaya veda etti. Turnuvanın ikinci günü ise kızlarımız mücadele etti. Grup usülü yapılan mücadelede ayrı gruplara düşen kızlarımız gruplarını birinci tamamlayıp çeyrek final ve yarı finalde de hata yapmayıp finalde birbirleri ile eşleştiler. Gayet zorlu ve zevkli geçen final sonrasında Rojda Kılıç rakibi Yaprak Karadağı yenerek birinci oluşmuştur.  Önceki senelerin şampiyonu Yaprak Karadağ ise ikinci olarak okulumuza üçüncü kupasını getirmiştir. Son 3 yılda okulumuza 11. kupamız da bu sayede geldi.

          Öğrencilerimiz kupalarını 23 Nisan'da ilçe kaymakamımız tarafından alacaktır. Bu gururu bize yaşatan öğrencilerimizi ve verdiği emeklerden dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Selçuk Durmaz'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muş Bulanık Elmakaya Ortaokulu

Kaynak:https://elmakaya-ortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/gelenek-bozulmadi--3-kupa-daha_8783442.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)