Gelecek Yazarları

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Feyza Yüksel ve farklı şehirlerde görev yapan 4 yetenekli öğretmen eTwinning "Gelecek Yazarları" isimli projelerine başladılar. 

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Feyza Yüksel ve farklı şehirlerde görev yapan 4 yetenekli öğretmen eTwinning "Gelecek Yazarları" isimli projelerine başladılar. Projeleri ile öğrencilerimize yepyeni bir ders anlayışı katmak isteyen öğretmenlerimiz, bu proje ile disiplinler arası çalışmalar yaparak öğrencilerin 21. Yüzyıl becerileri edinmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadırlar. Ülkemizin farklı şehirlerinden katılımcıların olduğu proje Tokat (3), Kırıkkale (1) ve Amasya (1) şehirlerinden katılımcılar ile 5 okulda yürütülecektir.

Proje ile öğrencilerin eleştirel okuma, yaratıcı yazma ve dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmeleri ve fen-teknoloji-toplum ve çevre konularında farkındalık kazanmaları beklenmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda bir araya gelen farklı okuldan öğretmenler okul dışı etkinlikler ile öğrencilerin yeni deneyeimler edinmelerine katkı sağlayacaklardır.

Projemizin afişi ve logosunu oylamak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

OYLAMAYA KATIL

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Erbaa Hâkimiyet - İ Milliye Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)