"Geleceğin Yetiştiği Okul" Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'ne Hoş Geldiniz!

     Değerli Öğrencilerimiz, LGS için uzun ve meşakkatli bir süreci  geride bıraktınız. Bu zorlu sürecin sonunda “Geleceğin Yetiştiği Okul” Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini kazanarak elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Bu süreçte sizlerin her daim yanında olan ailelerinizi ve kıymetli öğretmenlerimizi de tebrik ediyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

     Sevgili Öğrencilerimiz, Bir dünya lisesi olan okulumuzda, sizleri beş sene misafir edecek olmanın ve bu süre sonrasında hem ülkemizin hem de dünyanın en iyi üniversite ve bölümlerine gönderebilmenin heyecanını yaşıyoruz. Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi olarak geleceğe yönelik kariyer planlamanıza destek olmak, gelişiminize katkı sağlayarak hedeflediğiniz üniversitelere uğurlamak ve sizleri manevi değerlerle donanmış bir birey olarak yetiştirmek en büyük temennimizdir.

     Bu vesile ile “Geleceğin Yetiştiği Okul” Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesine -yeni yuvanıza- hoş geldiniz diyor; sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim-öğretim süreci geçirmenizi temenni ediyoruz…

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beşiktaş Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)