Geleceğin Teknolojisi Hibrit Araçlarda Bakım ve Onarım Stajı" Projesi Tamamlandı!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Dinar Mesleki Eğitim Merkezi'nin hazırlamış olduğu ve 2020 yılında kabul edilen Erasmus + Programı 2020-TR01-KA102-085136 referans numaralı "Geleceğin Teknolojisi Hibrit Araçlarda Bakım ve Onarım Stajı" projesi tamamladı.

Projenin ilk hareketliliği 04 – 22 Nisan 2022 tarihleri arasında, 2. Hareketliliği ise 09 – 27 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşti. Yapılan staj çalışmalarına 1. Grup olarak 6 öğrenci ve 1 refakatçi öğretmen, 2. Grup olarak 6 öğrenci ve 1 refakatçi öğretmen katıldı.


Dinar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin AYGÜNDÜZ, " Almanya'da iki grup halinde, 3'er hafta devam eden Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında eğitim gören 12 öğrencimiz, ilk günden itibaren büyük heyecan ve istekle stajlarını tamamladırlar. Öğrencilerimiz bir yandan mesleki alanda tecrübe sahibi olurken diğer yandan iş etiği, çalışma düzeni, iletişim becerileri konularında önemli kazanımlar elde ettiler. Staj programları dışında ülkeyi ve çevre ülkeleri, sosyal ve kültürel açıdan gözlemleme imkanı buldular. Şehrin mimarisini, ulaşımını, tarihini, kültürel alışkanlıklarını gözlemledirler. Bununla birlikte kendi kültürlerini ev sahibi ortaklarımıza tanıttılar. Öğrencilerimizin başarılı bir staj dönemi geçirdiklerini söyleyebilirim" dedi.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Dinar Dinar Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)