Geleceğe Tohum Kalsın

Didem Işıklı’ da öğrencilerimizin; çevreye duyarlı, doğayla iç içe yaşamayı, yediği şeylerin nereden geldiğini ve nasıl yetiştiğini bilen, ekolojik okur-yazar, merak eden ve sorgulayan, bütünü algılayabilen bireyler olarak yetişmesi amacıyla öğrencilerimizle birlikte oluşturduğumuz Işıklı Bahçe’yi 29.12.2021 yılında açtık.

 

Ekolojik Derslikte Bir Gün

 

Didem Işıklı Ortaokulu Tarafından Yürütülen Ekolojik Derslik ve Geleceğe Tohum Kalsın! projesine ilkokul olarak da destek veriyoruz...(linki tıklayınız)

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri Ayşegül TOKER rehberliğinde üçüncü sınıf öğrencilerimize fide dikiminde yardım ettiler. Işıklı bahçeye; kereviz, brokoli, lahana ve marul fideleri diktiler.Üçüncü sınıf öğrencilerimiz Öğretmenleri Hülya AYDOĞAN rehberliğinde bu sene ilk derslerini ekolojik bahçede yaptı.

Didem Işıklı Öğretmenleri Olarak Geleceğe Yeşil Bir Dünya Bırakmak, Öncelikli Görevimizdir.

Sağlıklı Nesil İçin Doğal Bir Çevre Şarttır.

Dengeli Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Sağlıklı Nesil İçin Geleceğe Tohum Bırakalım.

Sayın Velimiz,  İsmet TOSUN’ a

 

Fide Temini ve Işıklı Bahçe’nin Zararlı Otlardan Temizlenmesindeki Yardımından Dolayı Teşekkür Ederiz. Işıklı Bahçe Projesi Ayşegül TOKER Fen Bilimleri, Oylum KARAK Müzik Öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir. Okulda çalışan öğretmenlerimiz de proje çalışmalarında yer almaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Narlıdere Didem Işıklı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)