Geleceğe Nefes Olduk

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de hedeflenen 11 milyondan fazla fidan, Türkiye'nin 2023 noktasında toprakla buluşturuldu. 

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de hedeflenen 11 milyondan fazla fidan, Türkiye'nin 2023 noktasında toprakla buluşturuldu. Türk halkının büyük ilgi gösterdiği organizasyona okulumuz Şehit Mehmet Solak İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri de öğrencileri adına ülkemizin dört bir yanında fidan bağışı yaparak destek verdi. Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokulumuzda bulunan toplam 140 öğrencimiz adına fidan bağışı yapıldı.

 

Törenle öğrencilerimize adlarına yapılan fidan bağışlarının sertifikaları verildi. Öğrencilerimiz kendi adlarına fidan bağışı yapıldığı için çok sevindiler.

 

Ayrıca, okulumuz öğrencileri ile öğretmenlerimiz eşliğinde Köy Muhtarımız İsmail KORKMAZ'ın temin ettiği meyve fidanları da okulumuz bahçesinde toprakla buluştu. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin okulumuzun bahçesinde de geleceğe nefes olarak armağan ettikleri fidanlar yükseldi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Erenler Şehit Mehmet Solak Ortaokulu

Kaynak:https://sms.meb.k12.tr/icerikler/gelecege-nefes-olduk_8110942.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)