Geçmişte ve Şimdi Bizim Gibi

Okulumuz 1A Sınıfı öğretmeni Müjgan Ertürk "geçmişte ve şimdi bizim gibi " adlı  uluslar arası e Twinning projesiiçin çalışmalara başladı. Türkiye _Gürcistan-Romanya ortaklığı ile yürütülecek projede öğrencilerimiz eski ve yeni yaşamlarımızdakideğerleri deneyimleyerek geçmişiyle tanışacaktır.

Ülkemiz zengin bir kültür birikimine sahiptir.gelenek ve göreneklerimiz bakımından eşi bulunmaz bir hazinedir.Gelenek ve göreneklerimiz yaşanmışlıklar ve hayat arasında farklılıklar gösterir.Acıları,sevinçleri,üzüntüleri,varlığı yokluğu yardımlaşmayıbilen bir yeni nesilyetiştirebilmekiçin bu projeyi çocuklarımızla yapmaktır.

Gelenek ve göreneklerimiz insanın hayata bakış açısını değiştirir,özüne bağlı kalmasınısağlar.Geçmiş ve gelecek arasında güçlü bir köprü oluşturur.

Geçmişini bilmeyen toplumlar geleceğini şekillendiremezler sözüyle gelenek ve göreneklerimizieskiyi ve yeniyi öğrencilerimizle beraber yaşatmaya çalışacağız.

Aynı zamanda web2 araçlarını kullanma becerisini geliştirmek gibi önemli hedefleri bulunmaktadır. Projeyi yürütecek öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Maltepe Bağlarbaşı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)