Geçici Süreli Öğreticilerin Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi

              Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PICTES) kapsamında görevlendirilen geçici süreli öğreticiler ile Suriyeli öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu okullardaki öğretmenlere yönelik ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim verilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu eğitimlerdeki konuların belirlenmesi amacıyla geliştirilen “Geçici Süreli Öğreticilerin Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi” anketi, Proje kapsamında görevlendirilen öğreticilere; “Okulunda Suriyeli Öğrenci Bulunan Öğretmenlerin Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi” anketi ise Suriyeli öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu okullardaki öğretmenlere uygulanması gerekmektedir.

Söz konusu anketlere 22 Haziran - 03 Temmuz 2017 tarihleri arasında, https://pictes.meb.gov.tr/pys/anket bağlantısından ulaşılabilmektedir. Anketlerin belirtilen tarihler arasında, Suriyeli öğrencilerin bulunduğu okul ve kurumlardaki öğretmenler ve öğreticiler tarafından doldurulmasının sağlanması için gereken hassasiyetin gösterilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Adapazarı 21 Haziran İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)