"Geç Kalmadan Endüstri 4. 0" Projemizin İç Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının “Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı” çerçevesinde imzalanan okulumuz tarafından uygulanmakta olan “Geç Kalmadan Endüstri 4.0” isimli ve TREESP1.3.FoW/P.03/336 referans numaralı projemizin 1. İç Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti.

İç değerlendirme toplantısı Proje İmza Yetkilisi ve Okul Müdürümüz Recai GÜLEZ’in başkanlığında, proje satın alımlarından sorumlu Teknik Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal ERKOCA, Proje Eğitmeni Adem KAPLAN, Proje Eğitim Koordinatörü Mücahit ERŞAN, Proje Teknik Koordinatörü Enes TAPAN, Proje Koordinatörü Feyzanur ÖRÜK ve Proje Koordinatörü Asistanı Elanur EKER'in katılımları ile gerçekleşti.

İç değerlendirme toplantısında projenin ilk iki ay ve sonraki iki ay içerisindeki faaliyetlerinden söz edildi. Proje başlangıcından bu yana projenin ilerleyişi, zamanlama planları ve sonraki süreçte yaşanabilecek sorun ve çözüm önerileri üzerinde sıkça durularak proje süresince yapılacak olan faaliyetler hakkında genel bilgi verildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)