Gaziantep / Yavuzeli Yöreli İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYöreli İlkokulu olarak hedefimiz, öğrencilerimizin okulumuzdaki eğitimlerine başladığı ilk günden son güne kadar, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MisyonKendine ve insan haklarına saygılı, özgür, demokratik düşünen, öğrenmeye ve araştırmaya hevesli bireyler yetiştirmek. Teknolojik gelişmeleri okulumuza kazandırarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseyen bireyler yetiştirmek. Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirmek. 21. yüzyıla ayak uydurarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazandırmak.
AdresYöreli Mahallesi
İnternet Sitesihttps://yavuzeliyoreliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe merkezine 3 km il merkezine de yaklaşık 40 km uzaklıktadır Öğretmenler kendi kişisel araçları ile okula ulaşım sağlamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 3 km il merkezine de yaklaşık 40 km uzaklıktadır
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08.50-14.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı34
  • Derslik Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yavuzeliyoreliilkokulu.meb.k12.tr/27/07/701427/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)