Gaziantep / Yavuzeli Tokaclı İlkokulu

Telefon:5534211125 Adres:Tokaçlı Köyü /Yavuzeli/GAZİANTEP Web Sitesi:https://tokacliilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Yavuzeli Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Yavuzeli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Yavuzeli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://tokacliilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim bölgemizde bulunan okullar arasında eğitim öğretim faaliyetleri yönünden lider okul olmak, Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile çağdaş ve işlevsel eğitim öğretim standardıyla örnek okul olmaktır.
MisyonİLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ;

1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.

2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK.

3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK

3. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK:

4.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Telefon5534211125
AdresTokaçlı Köyü /Yavuzeli/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://tokacliilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKırsal ve de dağlık bir bölgede yer almaktadır.
Ulaşımİl merkezine yaklaşık 60 km,İlçe merkezine 25 km dir.İl merkezine giden köy dolmuşaları vardır.İlçeye giden düzenli ulaşım aracı yoktur.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine yaklaşık 60 km,İlçe merkezine 25 km dir.
Servis BilgisiOkulumuza ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Ders Saatleri09:00-14:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türüİlkokul Kademesi: Soba
Okul Öncesi Kademesi: Elektrikli Isıtıcı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
ProjelerOkullar Hayat Olsun Projesi,Beyaz Bayrak Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi,Atık Pil Toplama Projesi,Sosyal Okul Projesi
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı44
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://tokacliilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr/27/07/701423/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)