Gaziantep / Yavuzeli Sarıbuğday İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MisyonMİSYON
Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Telefon0--0
AdresSarıbuğday Köyü / YAVUZELİ / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://saribugdayio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGaziantep´in Yavuzeli ilçesine bağlı Sarıbuğday Köyü´nde bulunan Sarıbuğday İlkokulu, ulaşım açısından sıkıntılıdır. İlçeye 15 km, ile 55 km´dir. Bir derslik ve bir müdür odası bulunan ve kullanılabilen bir lojmanı olan okulumuzun bahçesi yaklaşık 3000 metrekare olup bahçesinde ağaçlar bulunmaktadır.
Ulaşımİl merkezine uzaklık : 55 km İlçe merkezine uzaklık: 15 km İl-İlçe arası çalışan toplu taşıma araçları
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık : 55 km İlçe merkezine uzaklık: 15 km
Ders Saatleri8:40 - 14:20
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı28
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://saribugdayio.meb.k12.tr/27/07/701404/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)