Gaziantep / Yavuzeli Kekliktepe İlkokulu

Telefon:03426464240--03426464240 Adres:YUKARIKEKLİKTEPE MAH. YUKARIKEKLİKTEPE SK. NO 48 İÇ KAPI NO 1 YAVUZELİ / GAZİANTEP Web Sitesi:https://kekliktepeilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Yavuzeli Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Yavuzeli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Yavuzeli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kekliktepeilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKOKUL OLMAK.
MisyonİLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ;
A)KİŞİSEL AÇIDAN :
1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.
2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK.
3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK.
B) TOPLUMSAL AÇIDAN :
1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK
C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN :
1.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..
Telefon03426464240--03426464240
AdresYUKARIKEKLİKTEPE MAH. YUKARIKEKLİKTEPE SK. NO 48 İÇ KAPI NO 1 YAVUZELİ / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://kekliktepeilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Gaziantep ili Yavuzeli ilçesine bağlı Yukarıkekliktepe Köyü´nde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz ,Gaziantep il merkezine 40 km Yavuzeli ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır. İlçe merkezine diğer okul servisleri ile gidiş geliş yapılabilmektedir. Okulumuz yoğun okul servisi güzergahında olduğu için ulaşım sorunsuz sağlanmakta.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ,Gaziantep il merkezine 40 km Yavuzeli ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiServis bulunmamaktadır. Fakat merkez okulların servisleri öğretmenlere ulaşım konusunda yardımcı olmaktadır.
Öğretim ŞekliTam Gün
Birleştirilmiş Sınıf
Ders Saatleri08.40-14.20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerAçık alanda basketbol ve voleybol sahamız bulunmakta. Kış aylarında ise kapalı spor salonumuzda etkinliklerimize devam ediyoruz. Okulumuza ait spor kulübümüze kayıtlı 54 lisanslı sporcumuz bulunmakta.
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı47
  • Derslik Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://kekliktepeilkokulu.meb.k12.tr/27/07/701386/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)