Gaziantep / Yavuzeli Elmacık İlkokulu

Telefon:03426481023 Adres:ELMACIK KÖYÜ/YAVUZELİ/GAZİANTEP Web Sitesi:https://elmacikilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Yavuzeli Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Yavuzeli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Yavuzeli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://elmacikilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi hayata ve bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlamak ve yapmış olduğumuz çalışmalarla bütün okullara örnek olmak.
MisyonİLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ;
1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.
2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK.
3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK
.3. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK:
4..BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..
Telefon03426481023
AdresELMACIK KÖYÜ/YAVUZELİ/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://elmacikilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKırsal ve de dağlık bir böldege yer almaktadır.
Ulaşımİle uzaklığı 60km,İlçeye uzaklığı 20km´dirİle köy dolmuşları gitmekte,ilçeye ise düzenli servis yoktur.
Merkezden Uzaklıkİle uzaklığı 60km,İlçeye uzaklığı 20km´dir
Ders Saatleri08:20-14:20
Isınma Türüsoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı22
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://elmacikilkokuluyavuzeli.meb.k12.tr/27/07/701317/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)