Gaziantep / Şehitkamil Şehit Adem Serin İlkokulu

Telefon:03423252568 Adres:Karşıyaka Dülükbaba Mahallesi Eski Dülük Caddesi Üzeri Fedai Mehmet Caddesi Fedai Mustafa Sokak No 68 Şehitkamil/Gaziantep Web Sitesi:https://ademserinio.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Şehitkamil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ademserinio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaçları doğrultusunda;öğrencilerimizin kendilerini, vatanlarını, milletini tanımasını sağlayan; vatanına, milletine faydalı bir birey olma duygusu aşılayan; sadece öğretime değil eğitime de çalışmalarında önem veren, öğrencilerini yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.
MisyonTürk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, ailesine ve kendisine sorumlu, milli ve evrensel değerlere saygılı, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, fedakar, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı bireyler yetiştirmek.
Telefon03423252568
Faks(342) 325 2568
AdresKarşıyaka Dülükbaba Mahallesi Eski Dülük Caddesi Üzeri Fedai Mehmet Caddesi Fedai Mustafa Sokak No 68 Şehitkamil/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://ademserinio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Gaziantep şehir merkezinde Şehitkamil ilçesi Karşıyaka semtindedir.
UlaşımOkulumuz Gaziantep şehir merkezinde Şehitkamil ilçesi Karşıyaka semtindedir. İl valiliğine 1 km. mesafededir.Şehir içi belediye otobüsleri ve halk otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Gaziantep şehir merkezinde Şehitkamil ilçesi Karşıyaka semtindedir. İl valiliğine 1 km. mesafededir.
Ders SaatleriOkulumuzda Normal Eğitim uygulanmaktadır.
Ders başlangıç saati :08.50
Ders bitiş saati :14.20
Yabancı DilT.C. Milli Eğitim Bakanlığı müfredat programı çerçevesinde 2.3. ve 4. sınıflarımızda İngilizce dersi okutulmaktadır.
Isınma TürüDoğalgaz-Kalorifer sistemi.
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda Okul Spor Kulübü bulunmaktadır. Atletizm alanında sportif çalışmalar yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı53
  • Öğrenci Sayısı1214
  • Derslik Sayısı33
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ademserinio.meb.k12.tr/27/01/758203/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)