Gaziantep / Şehitkamil Nezihe Osman Atay Ortaokulu

Telefon:03423241036 Adres:ÇAĞLAYAN MAH. FARABİ SK. NEZİHE OSMAN ATAY ORTA OKULU BLOK NO 4/1 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP Web Sitesi:https://neziheosmanatayortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Şehitkamil Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://neziheosmanatayortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğe yöne verecek, evrensel değerlere sahip, düşünen ve sorgulayan, yeni düşünceler geliştiren, ülkenin kaynaklarını iyi kullanabilen, iyi ahlaklı olmayı özendiren, çağdaş bir eğitim ortamı sağlamak akademik başarıyı artırmaktır.
Tüm öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkartarak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olmasıdır. Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen , kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması. Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş bireyler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda sorgulayan ve düşünen, genç kuşaklara bilgilenme ve hayatı öğrenme yolunu göstererek , ülkenin geleceğini oluşturacak evrensel değerlere sahip vatandaşlar yetiştirmektir.
Kendisiyle barışık olan yetenek ve ilgilerini tanıyan hayatta başarılı olmak için gereken becerileri edinmiş, öğrencilerine rehberlik yapan , kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon03423241036
Faks03423241036
AdresÇAĞLAYAN MAH. FARABİ SK. NEZİHE OSMAN ATAY ORTA OKULU BLOK NO 4/1 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://neziheosmanatayortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇağlayan Mah. Farabi Sk. No:1 Şehitkamil/GAZİANTEP
UlaşımAraba ile şehir merkezine 5 dk uzaklıktadır.Servis
Merkezden UzaklıkAraba ile şehir merkezine 5 dk uzaklıktadır.
Ders SaatleriSABAH BAŞLAMA: 06.50 SABAH BİTİŞ: 12.30

ÖĞLECİ BAŞLAMA: 12.40 ÖĞLECİ BİTİŞ: 18.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerCimnastik,futbol,basketbol
Bilimsel EtkinliklerTübitak 4006
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı939
  • Derslik Sayısı12
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://neziheosmanatayortaokulu.meb.k12.tr/27/01/734730/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)