Gaziantep / Şehitkamil Mehmet Ali Eruslu İlkokulu

Telefon:0(342) 341 81 51--0(342) 341 81 51 Adres:BATIKENT MAH. 09037 NOLU SK. NO: 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP Web Sitesi:https://malierusluilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Şehitkamil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil İlkokul Haberleri
Kaynak:https://malierusluilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz ulaşacağımızı düşünemediğimiz hayallerimizdir. Vizyon yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Amacımız Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Hedefimiz Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
MisyonMisyonumuz öğrencilerimizin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, üst eğitim kurumlarına hazırlamaktır. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
BaşarılarİLKELERİMİZ; Bütün çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk basamağımızdır. Biz yaptığımız her şeyi görevlerimiz, yapamadıklarımızı da sorumluluklarımız olarak değerlendiririz. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Takım ruhuna ayrıcalık tanır, takım olarak çalışmaya önem ve öncelik veririz. Biz birbirimizi her koşulda yüreklendirir ve destekleriz. Biz tüm öğrencilerimize aynı değeri verir, onlara saygı duyar ve onları koruyup, gözetiriz. Yaptığımız işi bir sanatçı gibi, son derece duyarlı, estetik, heyecanlandıracak ve düşündürecek bir sanat eseri gibi ele alırız. Değerlerimiz biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Paylaşım ve takım çalışmasına önem veririz. Eğitimde kaliteyi hedef alırız.
Telefon0(342) 341 81 51--0(342) 341 81 51
FaksYOK
AdresBATIKENT MAH. 09037 NOLU SK. NO: 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://malierusluilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehitkamil İlçesi İbrahimli Semti Yüksek Bina Arkası.
Ulaşım8 KM.Şehiriçi ulaşım araçları ile.
Merkezden Uzaklık8 KM.
Ders Saatleri08.40-14.20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı903
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://malierusluilkokulu.meb.k12.tr/27/01/734883/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)