Gaziantep / Şehitkamil Göksüncük Şehit Mehmet Cücük İlkokulu

Telefon:03424641296 Adres:GÖKSÜNCÜK MAH. 89001 NOLU SK. İLK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 25B İÇ KAPI NO: 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP Web Sitesi:https://sehitmehmetcucukilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şehitkamil Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Şehitkamil İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Şehitkamil İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitmehmetcucukilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Öz güvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MisyonÖz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Telefon03424641296
AdresGÖKSÜNCÜK MAH. 89001 NOLU SK. İLK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 25B İÇ KAPI NO: 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://sehitmehmetcucukilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun bulunduğu yerleşim yeri, mahalle statüsüne geçmiştir.
UlaşımOkulumuzun il ve ilçe merkezine uzaklığı 28 km´dir.Ulaşım 50 dakikada bir gelen halk otobüsleri ve şahsi araçlarla yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun il ve ilçe merkezine uzaklığı 28 km´dir.
Ders SaatleriSabah 8:30 da ders başlar 14:20 de ders biter
Isınma TürüKömürlü Kalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı255
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitmehmetcucukilkokulu.meb.k12.tr/27/01/734951/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)