Gaziantep / Şahinbey Şehit Mehmet Nuri Akdemir Ortaokulu

Telefon:0342 2501661 Adres:Şehit Mehmet Nuri Akdemir Ortaokulu Gümüştekin Mahallesi. Burçlu Çavuş Sokak. Şahinbey/GAZİANTEP Web Sitesi:https://sehitmehmetnuriakdemir.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Şahinbey Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Şahinbey Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitmehmetnuriakdemir.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAklı ve bilimi kendine rehber edinen, ulusal ve evrensel değerleri önemseyen ve koruyan, kendine güvenen araştırmacı, katılımcı, değişim ve gelişime açık, bedensel, zihinsel ve sosyal açıdan yetişmiş, okulda öğrendiği bilgiyi günlük hayatında uygulayan, çevresiyle paylaşan, her bakımdan tam donanıma sahip bireyler yetiştiren örnek bir okul olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, vatanını milletini seven, Öğrenmeyi kendine amaç edinmiş Bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, bilimsel düşünceye açık, Sorumluluk bilincine sahip, kendi haklarını bilen ve kullanabilen Farklı düşüncelere hoşgörü ile yaklaşan Kişisel ve çevresel temizliği önemseyen Türk milletinin her anlamda gelişmesi için çaba harcayan bireyler yetiştirmek bizim en önemli amaçlarımızdır.
Telefon0342 2501661
AdresŞehit Mehmet Nuri Akdemir Ortaokulu Gümüştekin Mahallesi. Burçlu Çavuş Sokak. Şahinbey/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://sehitmehmetnuriakdemir.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehit Mehmet Nuri Akdemir Ortaokulu Gümüştekin Mahallesi. Burçlu Çavuş Sokak. Şahinbey/GAZİANTEP
UlaşımOkulumuz Şehir merkezine araç ile 5dk mesafededir.Her yerden Belediye Otobüsleri ve Dolmuşlar okul yakınından geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şehir merkezine araç ile 5dk mesafededir.
Ders SaatleriSabah:08.50-12.00
Öğle: 12.40-15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı56
  • Öğrenci Sayısı1007
  • Derslik Sayısı30
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitmehmetnuriakdemir.meb.k12.tr/27/08/736137/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)