Gaziantep / Şahinbey Nuriye Zekeriya Kına Ortaokulu

Telefon:3423388343 Adres:BİNEVLER MAH. 81015 NOLU SK. BAHATTİN KAYALI İLKOKULU BLOK NO: 24 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP Web Sitesi:https://nzkina.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Şahinbey Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Şahinbey Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nzkina.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MisyonKendine ve insan haklarına saygılı, özgür ve demokratik düşünen öğrenmeye ve araştırmaya hevesli, Atatürk ilke ve inkilaplarını özümsemiş, sorumluluk sahibi, kendine güvenen iletişim becerileri yüksek, öğrenmenin bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Ayrıca 21. yüzyıla ayak uydurarak teknolojik tüm gelişmeleri izleyen kurumsal bir yapıya kavuşmak. Bunların sonucu olarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazanmasında öğrenciyi merkeze alan , bireysel farklılıkları gözeten eğitim anlayışını ortaya koymak.
Telefon3423388343
Faks3423388343
AdresBİNEVLER MAH. 81015 NOLU SK. BAHATTİN KAYALI İLKOKULU BLOK NO: 24 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://nzkina.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehir Merkezi...
UlaşımYaklaşık olarak 1 km kadar bir mesafededir. Fidanlık Mahallesinde bulunan okulumuz Binevler Postanesi ve Fıstık araştırma Arkasındadır. Okulumuza Şehir Merkezinden Ünaldı - Sigorta Dolmuşları , Tüm Karataş- Üniversitesite Halk Otobüsleri ve Tramvay ile ulaşılabilir...
Merkezden UzaklıkYaklaşık olarak 1 km kadar bir mesafededir. Fidanlık Mahallesinde bulunan okulumuz Binevler Postanesi ve Fıstık araştırma Arkasındadır.
Ders SaatleriSabah Grubu: 06.50 - 12.30
Öğle Grubu: 12.40 - 18.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz...
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerİl ve İlçe Geneli; Halk Oyunları , Futbol , Voleybol , Futsal ve Oryantiring Çalışmaları...
Bilimsel Etkinliklerİl ve İlçe Geneli Bilgi Yarışmaları...
  • Öğretmen Sayısı54
  • Öğrenci Sayısı1078
  • Derslik Sayısı15
Kaynak:https://nzkina.meb.k12.tr/27/08/716473/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)