Gaziantep / Şahinbey Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Telefon:03425025138 Adres:MAVİKENT MAH. 135011 NOLU SK. MÜCEVHER TOPÇUOĞLU ANADOLU LİSESİ BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP Web Sitesi:https://mucevhertopcuogluanadolulisesi.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep Anadolu Liseleri, Gaziantep Şahinbey Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Şahinbey Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://mucevhertopcuogluanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli,manevi ve kültürel değerlerimize bağlı,vatanını ve milletini seven;devletin bölünmez bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan,farklılıkları avantaja çevirebilen;değişik fikirlere açık,evrensel insan haklarına saygılı ;değişime açık,değişen dünya şartlarında kendisini sürekli yenileyebilen;araştıran,inceleyen;sorğulayan bir nesil yetiştiren okul olma arzusundayız.
MisyonTürk milli eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda,vizyonumuzu gerçekleştirmek için veli,öğrenci ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde;öğrencilerimizi ilgi ve istidatları doğrultusunda iyi bir yükseköğretime ve hayata hazırlamak için çalışmak.
Telefon03425025138
AdresMAVİKENT MAH. 135011 NOLU SK. MÜCEVHER TOPÇUOĞLU ANADOLU LİSESİ BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://mucevhertopcuogluanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzun adı değişmiş olup Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi olarak eğitime devam edecektir.
UlaşımMerkezi konumda olup otobüs ve dolmuş yolu üzerindedirToplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir. Mavikente giden toplu taşıma araçları ana caddeden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkMerkezi konumda olup otobüs ve dolmuş yolu üzerindedir
Kontenjan Bilgilerie okul üzerinden takip edebilirsiniz.
Ders Saatleri8:20-15:20
Yabancı Dilİngilizce - Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerBasketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Futsal takımlarımız bulunmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006, TEKNOFEST
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı1039
  • Derslik Sayısı31
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://mucevhertopcuogluanadolulisesi.meb.k12.tr/27/08/764970/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)