Gaziantep / Şahinbey Barbaros Hayrettinpaşa İlkokulu

Telefon:0342 2278090 Adres:Beydili Mahallesi 17 Nolu Sokak no 3 Ünaldı Sağlık Ocağı Bitişiği Şahinbey/Gaziantep... Web Sitesi:https://barbaroshayrettinpasailkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Şahinbey Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Şahinbey İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Şahinbey İlkokul Haberleri
Kaynak:https://barbaroshayrettinpasailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanların hizmetine sunmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır..
Telefon0342 2278090
AdresBeydili Mahallesi 17 Nolu Sokak no 3 Ünaldı Sağlık Ocağı Bitişiği Şahinbey/Gaziantep...
İnternet Sitesihttps://barbaroshayrettinpasailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞAHİNBEY İLÇESİ´NDE MERKEZE YAKIN KONUMDADIR.
UlaşımMERKEZE YAKIN KONUMDADIR.TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI
Merkezden UzaklıkMERKEZE YAKIN KONUMDADIR.
Ders Saatleri07:20-17:20
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı1189
  • Derslik Sayısı18
Kaynak:https://barbaroshayrettinpasailkokulu.meb.k12.tr/27/08/734872/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)