Gaziantep / Oğuzeli Taşyazı İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir.Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, cesur, Dürüst, ahlaklı, Çağdaş,teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, Araştırmacı,edindiği bilgileri sebep-sonuç ilşkisi ile sentez yapabilen, Özgüvenini kazanmış, kendini ifade edebilen, Güzel ülkemizi; Hakettiği yere getirmek için, gecesini gündüzüne katarak,yılmadan, bıkmadan sürekli çalışan, ecdadımıza layık olarak bıraktıkları mirasa sahip çıkarak, vatanını ve milletini seven ileriyi görebilen basiretli bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖzgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağla- maktır. Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız. Vizyonumuz: Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir.
AdresTaşyazı/Oğuzeli/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://tasyaziilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz Oğuzeli ilçesinin Taşyazı Mahallesi´ndedir.Mahallemizin geçim kaynağı tarım ve hayvan- cılık ve nakliye sektörüdür.Günde 3 kere belediye otobüsü ile Oğuzeli üzerinden Gaziantep´e ulaşım sağlanmaktadır.
UlaşımKöyümüz,Oğuzeli´ne 12km Gaziantep´e ise 20 km uzaklıktadır. İl merkezine belediye otobüsleri çalışmaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz,Oğuzeli´ne 12km Gaziantep´e ise 20 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiKendi imkanlarımızla gidiş geliş yapıyoruz.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim (Tam gün)
Ders Saatleri08:40 14:20
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı38
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://tasyaziilkokulu.meb.k12.tr/27/06/701457/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)