Gaziantep / Oğuzeli Hayriye Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://hayriyedenizkizandihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHAYRİYE DENİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ olarak VİZYONUMUZ İnsanımızın ve tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu Din,Sanat, Bilim, Kültür,Spor alanlarında insanlığa yararlı, örnek ve önder ; bir proje okulunda okumanın idrakinde,İngilizce ve Arapçayı okuma, anlama, konuşma ve yazma düzeyinde bilen, yurt içi ve yurt dışında başarılı üniversitelere yerleşecek derecede akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmek.
MisyonHAYRİYE DENİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ olarak Misyonumuz, Bedenen, zihnen ve ruhen gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı, İslam’ı yaşam pratiğinin merkezine yerleştirmiş,insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri göz önünde bulunduran;insana,düşünceye, özgürlüğe saygılı,Yaratılanı Yaratan´dan ötürü mutlaka seven, bilginin değerini anlayıp çağdaş uygarlık seviyesini geçmeyi hedefleyen, Mustafa Kemal ATATÜRK ´ün dediği gibi ; ´Allah´ın emri çok çalışmaktır. İtiraf ederim ki,düşmanlarımız çok çalışıyor.Biz de onlardan daha fazla çalışmak zorundayız´ diyen ve uygulayan gençler yetiştirmek.
Faks1
AdresFatih mahallesi karadeniz sokak no4 Oğuzeli/ Gaziantep
İnternet Sitesihttps://hayriyedenizkizandihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOğuzeli Merkez
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP GAZİANTEP İL MERKEZİNE 15 KM UZAKLIĞINDADIR.15 VE 30 DAKİKA ARALIKLARLA HALK VE BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP GAZİANTEP İL MERKEZİNE 15 KM UZAKLIĞINDADIR.
Servis Bilgisi15 VE 30 DAKİKA ARALIKLARLA HALK VE BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE
Kontenjan BilgileriGüncel Kontenjan bilgileri için tıklayınız
https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx
Ders Saatleri08.00 - 15.20
Yabancı DilİNGİLİZCE - ARAPÇA
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOKULUMUZDA GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDAN PROJE DESTEĞİ ALINARAK ´KÖY MAHALLE BUCAK KIZLAR SPORA KOŞACAK´ ADLI PROJE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Bilimsel EtkinliklerOKULUMUZDA 2018 YILINDAN İTİBAREN TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENMEKTEDİR.
ProjelerTUBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA (2204) 2018 YILINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ALANINDA BÖLGE 3.lüğü

2018 YILINDA TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı195
  • Derslik Sayısı23
  • BT Odası Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://hayriyedenizkizandihl.meb.k12.tr/27/06/763111/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)