Gaziantep / Oğuzeli Çatalsu İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÇağın gerekleri ile donanmış , özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.
AdresÇatalsu Köyü Oğuzeli/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://catalsuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz köy merkezi ve Sığmaz mezrasından oluşmaktadır.Köyde 110-120 hane bulunmaktadır. Köyden şehre devamlı göç olmaktadır.
Köy düzlük bir alana kurulmuştur.Köyde Akdeniz iklimi etkilidir.Yakın bir zamana kadar sulu tarım çok fazlayken su kaynaklarının azalması ve yok olmasıyla tarım büyük ölçüde azalmıştır. Taşyazı köyü,Beşdeli köyü,Yazılı köyü,Bekit mezrası ve Kerel başlıca komşulardır.Bunların içinde Taşyazı ve Yazılı da ilkokulları mevcuttur.
UlaşımOkulumuz;Gaziantep il merkezine 28 km, Oğuzeli ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.Günde Gaziantep merkezden sabah 2 akşam 2 sefer olmak üzere belediye otobüsü çalışmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz;Gaziantep il merkezine 28 km, Oğuzeli ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiSERVİS YOK.
Ders Saatleri8:40-14:20
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı39
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://catalsuilkokulu.meb.k12.tr/27/06/701347/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)