Gaziantep / Oğuzeli Büyükşahinbey İlkokulu

Telefon:0 (342) 477 10 09 Adres:Körkün Mah. Kanuni Caddesi No11 Oğuzeli / Gaziantep Web Sitesi:https://buyuksahinbeyio.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Oğuzeli Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Oğuzeli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Oğuzeli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://buyuksahinbeyio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz öncelikle ilköğretimin amaçları yanında bütün öğrencilerin kendisinden başlamak üzere ailesine, toplumuna ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilmesi için, bilgi çağının gereklerine uygun olarak; bilgiye erişme yollarını bilen, sorunlarını çözebilen, teknoloji ürünlerini kullanabilen, hoşgörülü, sağlıklı kişilik ve sosyalleşmesini tamamlamış bir birey olarak yetişmesi için varız.
MisyonÖğrencilerimize insan hakları ve çocuk haklarına uygun olarak temiz, güvenli ve demokratik bir öğrenme ortamı sağlayarak; ülkesini ve milletini seven, okuyan, bilgiye erişimi bilen, problemlerini çözebilen ve teknolojiyi kullanabilen öğrenciler yetiştirmek.
Telefon0 (342) 477 10 09
AdresKörkün Mah. Kanuni Caddesi No11 Oğuzeli / Gaziantep
İnternet Sitesihttps://buyuksahinbeyio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKasaba niteliğindeki Körkün, daha önceleri belediyelikken son düzenlemelerden sonra mahalle olarak son halini almıştır. Genellikle tarım ve hayvancılıkla geçim sağlanmaktadır. Öğretmenlerin rahatça kalabilecekleri evler bulunmaktadır. İlçede 1+1, 2+1 kaloriferli, eşyalı evler vardır. Kiralar 500-1000 TL arasındadır.
Ulaşımİl merkezine 15 km, ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır. İl merkezinden halk otobüsleri gidiş geliş yapmaktadır. ilçeden otobüs yoktur. Özel araçlarla gidiş geliş yapılmaktadır. Öğretmenlerimiz İlçeye ortaokul öğretmenleri ile birlikte kendi aralarında tuttukları servis aracı ile gidip gelmektedirler.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 15 km, ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri8:40 - 14:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı372
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://buyuksahinbeyio.meb.k12.tr/27/06/734863/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)