Gaziantep / Nizip Uluyatır Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://uluyatircpl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTopluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir..Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,okulumuzun gelişimini sürekli kılan,eğitimde kalite,insana saygı,vatanını ve milletini seven,çağdaş bilim ile teknolojiyi aynı potada yoğurabilen, kendini en iyi şekilde ifade edilebilen, güzel sanatlara ve spora ilgi duyan ,sportmen geleceğin nesilleri yetiştirmektir.
MisyonMilli Eğitim’in temel hedefleri doğrultusunda, Atatürk’ün ilkeleri ışığında bilgi donanımı yüksek, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş,…değişen dünya şartlarında ve özellikle yaşadığı çevrede bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde örnek ve önder bireyler yetiştirmek yetiştirmek..
Telefon0342 525 10 12
Faks0342 525 10 12
AdresUluyatır Mh. Cumhuriyet Cd. No 4/1 27715 Nizip / Gaziantep
İnternet Sitesihttps://uluyatircpl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGaziantep İli, Nizip İlçesi, Uluyatır kasabasında bulunmaktadır. Uluyatır Nizip´in mahallaesi konumundadır.
UlaşımGaziantep ´e 35 Nizip ilçesine ise 12 km mesafede olup, Gaziantep Nizip Karayoluna sadece 2 km mesafede bulunmaktadır. Ulaşım Nizip ilçesine kasaba meydanında bulunan minibüsler vasıtasıyla veya özel araçlarla sağlanmaktadır. Ayrıca öğretmenlerimiz için Nizip´e öğretmen servisi vardır.
Merkezden UzaklıkGaziantep ´e 35 Nizip ilçesine ise 12 km mesafede olup, Gaziantep Nizip Karayoluna sadece 2 km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuzda Anadolu Lisesi 9. Sınıflar için: 40
Anadolu Meslek Lisesi 9. Sınıflar için : 40 olmak üzere toplam 80 ´ dir.
Ders Saatleri08:00 - 15:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer, kömürlü
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı92
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://uluyatircpl.meb.k12.tr/27/05/751549/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)