Gaziantep / Nizip Tuluktaş İlkokulu

Telefon:03425172581 Adres:Tuluktaş Köyü No/21 NİZİP/GAZİANTEP Web Sitesi:https://tuluktasilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Nizip İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Nizip İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan çizgi üstü model bir okul olmak.
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzlüğün degil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesindeki tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek ve Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.
Çevremize de eğitim vermek için varız.
Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.
Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak için varız.
Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak için varız.
Eğitim - öğretim proğramını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek için varız.
Telefon03425172581
AdresTuluktaş Köyü No/21 NİZİP/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://tuluktasilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTuluktaş Köyü 55 haneden ibarettir. Nüfusu 210 kişidir.Köyün geçmişi 130 yıl öncesine dayanmaktadır. Köyün tamamı Bir aileden gelmektedir. Sadece 4 ailenin soyadı KALKAN´dır. Diger ailelerin soyadı KURT´tur. Şanlıurfa Akçakale´den gelmişlerdir.Türkçe´den başka dil bilmezler ve Türkçe konuşurlar.Eğitime çok önem verilir.Daha önceki ismi Fenk´tir.
UlaşımBağlı olduğu il olan Gaziantep´e uzaklığı 43 kilometredir. Bağlı Bulunduğu ilçe olan Nizip´e uzaklığı 8 kilometredir. Nizip´e 8 kilometre mesafededir. Ulaşım şose yoldan yapılmatadır. Ulaşım sadece Kızılcakent Köyü yolu´ndan sağlanmaktadır.Kızılcakent köyü´ne mesafesi Dört buçuk kilometredir. Diğer komşu köyler ile ( Söğütlü Köyü´ne , Yeniyazı Köyü´ne, Kocatepe Kasaba´sına ve Turlu Köyü´ne) ulaşım sağlanamamaktadır.
Merkezden UzaklıkBağlı olduğu il olan Gaziantep´e uzaklığı 43 kilometredir. Bağlı Bulunduğu ilçe olan Nizip´e uzaklığı 8 kilometredir.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri1. Ders 8:20-9:10
2. Ders 9:20-10:00
3. Ders 10:30-11:10
4. Ders 11:20-12:00
5. Ders 13:00-13:40
6. Ders 13:50-14:30
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı8
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://tuluktasilkokulu.meb.k12.tr/27/05/734693/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)