Gaziantep / Nizip Köseler İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKöseler İlkokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini,toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Köseler Ortaokulu yaptıklarıyla çevresine ışık tutacak,kaliteli öğrenciler yetiştirecek ve en başarılı ortaokullar arasında yer alacaktır.
MisyonÇağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak ,toplumun gelişmesine katkı da bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmesi için Köseler Ortaokulu yöneticive öğretmenleri olarak her türlü imkanlarını seferber ederek çevresine ışık tutan nitelikli öğrenciler yetiştirmek olacaktır.
AdresKöseler Köyü Nizip/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://koselerlkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöseler Köyü
Ulaşımİl merkezine uzaklığı 50 km.İlçe merkezine uzaklığı 45 km dir. Öğretmenlerimizin kendi ayarlamış oldukları servis ile Gaziantep İl Merkezinden okulumuz güzergahına gelmektedir. Nizip ilçesinden okul saatlerine uygun herhangi bir servis bulunmamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklığı 50 km.İlçe merkezine uzaklığı 45 km dir.
Öğretim Şeklitam gün
Ders Saatleri08:30 - 14:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türümerkezi kalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı82
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://koselerlkokulu.meb.k12.tr/27/05/734927/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)