Gaziantep / Nizip Kızılcakent İlkokulu

Adres:Kızılcakent Köyü Nizip/Gaziantep
Kızılcakent köyünün Gaziantep iline olan uzaklığı 38 km dir. Nizip ilçesine olan uzaklığı 5 km dir.
Köy Gaziantep-Nizip eski yolu üzerinde bulunduğu için hem Gaziantep´e hem Nizip´e her 15 dakikada bir araç bulunmaktadır.
Web Sitesi:https://kizilcakentilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Nizip İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Nizip İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek ve Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.Çevremize de eğitim vermek için varız.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak için varız. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak için varız.Eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek için varız.
AdresKızılcakent Köyü Nizip/Gaziantep
Kızılcakent köyünün Gaziantep iline olan uzaklığı 38 km dir. Nizip ilçesine olan uzaklığı 5 km dir.
Köy Gaziantep-Nizip eski yolu üzerinde bulunduğu için hem Gaziantep´e hem Nizip´e her 15 dakikada bir araç bulunmaktadır.
İnternet Sitesihttps://kizilcakentilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriNizip´e 5 km mesafede bulunan köy Gaziantep-Nizip eski yolu üzerinde,kağıt fabrikası karşısında bulunmaktadır.Köyde başlıca geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır. Nizip´e yakın olması gerekçesiyle halkın bazı kesimleri ilçede fabrikalarda ya da inşaat sektöründe çalışmaktadır. Köyde oyun parkı , düğün salonu ve taziye salonu bulunmaktadır.
UlaşımKöy Gaziantep-Nizip eski yolu üzerinde bulunduğu için hem Gaziantep´e hem Nizip´e her 15 dakikada bir araç bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkKızılcakent köyünün Gaziantep iline olan uzaklığı 38 km dir. Nizip ilçesine olan uzaklığı 5 km dir.
Servis BilgisiYok
Ders Saatleri07:30-17:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma Türüsobalı
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Projelere Twinning
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı27
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://kizilcakentilkokulu.meb.k12.tr/27/05/734684/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)