Gaziantep / Nizip Fatma Alkan Ortaokulu

Telefon:03425174098 Adres:Fatih Sultan Mah. Rüşdiye Sok. No 4 Nizip / Gaziantep Web Sitesi:https://fatmaalkanortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Nizip Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Nizip Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://fatmaalkanortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim alanında Nizip´te tercih edilen, saygın, mensubu olmaktan gurur duyulan, marka haline gelmiş en güzel ve en başarılı okul olmaktır.
MisyonBiz Nizip Fatma Alkan Ortaokulu olarak milli eğitimin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda günün teknolojisini kullanıp hayat boyu öğrenmeyi ilke edinerek sürekli öğrenen, öğrendiği bilgi ve birikimlerini toplumun ve tüm insanlığın yararına kullanan, ailesini vatanını ve milletini seven, Türk milletinin ahlâki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, yeteneklerini ön plana çıkaran, 21. yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen, farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, pozitif düşünen nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Bu Benim Eserim projesinde ilimizde 44 projemiz onaydan geçti. Bölge kurulunda onaylanan ilçemizin 3 projesinden 2 si okulumuza ait. Bu benim eserim projesinde rakipsiz olarak ilerliyoruz. Projelere emeği geçen Matematik öğretmenimiz Zeynep Gültekin , Fen ve Teknoloji öğretmenimiz D.Dilek doğan AKBAŞ´A ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu tür organizasyonlara bundan sonra da yoğun bir şekilde katılmaya devam edeceğiz. Sloganımız başarıdır.
Telefon03425174098
Faks03425175946
AdresFatih Sultan Mah. Rüşdiye Sok. No 4 Nizip / Gaziantep
İnternet Sitesihttps://fatmaalkanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFatih Sultan mh. Rüşdiye sk. No:4 Nizip / Gaziantep
UlaşımOkulumuz Gaziantep merkezine 40 km uzaklıkta olup, Nizip merkezinde yer almaktadır.Dolmuş ve Özel Araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Gaziantep merkezine 40 km uzaklıkta olup, Nizip merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08:30 - 15:20 (12:00-13:00 Öğle Arası)
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Doğalgaz yakıtı)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVOLEYBOL , ATLETİZM VE HENTBOL
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK VE TEKNOFEST
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı390
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://fatmaalkanortaokulu.meb.k12.tr/27/05/734738/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)