Gaziantep / Nizip Emel Eyyup Fındık İlkokulu

Telefon:03425184557 Adres:Kıbrıs Mh. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No110 Nizip/G.ANTEP tekelilkogretimokulugmail.com Web Sitesi:https://emeleyyupfindik.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Nizip İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Nizip İlkokul Haberleri
Kaynak:https://emeleyyupfindik.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon1-" Eğitimde KALİTEYE Doğru" parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Ülkemizde ve Dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak. Sosyal kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.
2- Aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, çeşitli geziler ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinlikleri ve kültürel etkinlikleri eğitim programı ile bütünleştiren bir okul ortamı oluşturmak.
MisyonBiz, 1- Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek. 2-Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğı değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek, hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek. 3-Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız.
Telefon03425184557
AdresKıbrıs Mh. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No110 Nizip/G.ANTEP tekelilkogretimokulugmail.com
İnternet Sitesihttps://emeleyyupfindik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKıbrıs Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 110
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İle ise 42 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:40-12:00
13:00-14:30
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı695
  • Derslik Sayısı32
  • Atölye Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://emeleyyupfindik.meb.k12.tr/27/05/701729/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)