Gaziantep / Nizip Dayıdağı Ortaokulu

Adres:Dayıdağı Mahallesi Nizip/Gaziantep
İl merkezine 30 km, İlçe merkezine 30 km. uzaklıktadır
Okulumuzun bulunduğu Dayıdağı Mahallesi toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Gaziantep´ten gelen belediye otobusleri gün içerisinde 5 sefer yapar.İlk sefer sabah 05:30 Gaziante´ten hareket eder,Son sefer saat 18:40 da Dayıdağı Mahallesi´nden hareket etmektedir.
https://gantep.bel.tr/otobushareket/saatgoster.php?id=58
Web Sitesi:https://dayidagiortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Nizip Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Nizip Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://dayidagiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Vizyon bildirimi, stratejik planın kapsadığı zaman diliminin de ötesinde, uzun vadede kurumumuzun gerçekleştirmek istediklerini ve ulaşmak istediği yeri yansıtacak bir şekilde hedefini belirler. Vizyon gelecekte ulaşılmak istenen durumun, varılmak istenen noktanın resmini ifade etmektedir.
Kurumumuzun vizyonu belirlenirken; İdareci ve öğretmenlerimizin perspektifleri ile Strateji Plan Üst Kurulumuzun görüşleri ele alınarak kuruluşun ideal geleceği, çalışanlar tarafından nasıl algılanmak istediği değerlendirilmiştir. Paydaş çalışmaları ve geçmiş yıllardan elde edilen deneyimler çerçevesinde hazırlanarak tamamen kurumumuzun bulunduğu çevre ve içinde bulunduğu şartlara bağlı olarak hazırlanmıştır.
MisyonBüyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon kurumumuzun yönünü belirleyen, açık, özlü, gerçekçi, değerleri ve kurumun inançlarını yansıtan, hizmet verenler için bir taahhüt gösteren, ilham veren ve eylem odaklı bir çalışmadır. Misyon, stratejilerin temellerini oluşturarak uygulanmasına yardımcı olur. Stratejik planlama kurumumuzun misyonu çerçevesinde yapılmıştır..
Kurumumuzun misyonu belirlenirken; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu, 1 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve ilgili diğer mevzuat ve üst politika belgelerinden yararlanılmıştır ve Bakanlığımızın yayınladığı 2019-2023 Stratejik plan incelenerek kurumun varoluş nedeni, hizmet sunduğu kitle, hangi alanda çalışmalar yaptığı, hizmetlerini ne şekilde sunduğu, yasal yükümlülükleri yöneticilerin ve öğretmenlerin perspektifleri ile Strateji Plan Üst Kurulumuzun görüşleri ele alınıp analiz edilerek misyon oluşturulmuştur.
Başarılar1-2009-2010 EĞİTİM -Öğdetim yılında sodes geleceğin sporcuları projesi 2-2010-2011 eğitim öğretim yılında "AYIN OKULU" ünvanını almıştır.
Faks03425461415
AdresDayıdağı Mahallesi Nizip/Gaziantep
İl merkezine 30 km, İlçe merkezine 30 km. uzaklıktadır
Okulumuzun bulunduğu Dayıdağı Mahallesi toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Gaziantep´ten gelen belediye otobusleri gün içerisinde 5 sefer yapar.İlk sefer sabah 05:30 Gaziante´ten hareket eder,Son sefer saat 18:40 da Dayıdağı Mahallesi´nden hareket etmektedir.
https://gantep.bel.tr/otobushareket/saatgoster.php?id=58
İnternet Sitesihttps://dayidagiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDayıdağı Mahallesi içerisinde yer almaktadır
UlaşımOkulumuzun bulunduğu Dayıdağı Mahallesi toplu taşıma ile ulaşım mümkündür. Gaziantep´ten gelen belediye otobusleri gün içerisinde 5 sefer yapar.İlk sefer sabah 05:30 Gaziante´ten hareket eder,Son sefer saat 18:40 da Dayıdağı Mahallesi´nden hareket etmektedir.
https://gantep.bel.tr/otobushareket/saatgoster.php?id=58
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 30 km, İlçe merkezine 30 km. uzaklıktadır
Ders Saatleri08:30-15:05
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Projeler2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Tubitak projesi gerçekleştirilecek.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı44
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://dayidagiortaokulu.meb.k12.tr/27/05/734739/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)