Gaziantep / Nizip Atatürk İlkokulu

Telefon:03425171115 Adres:TAHTANİ MAH. NECİP MAHMUT CAD. NO 2 NİZİP / GAZİANTEP Web Sitesi:https://nizipataturkilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Nizip İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Nizip İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nizipataturkilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim alanında okulumuzu, bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.
MisyonTürk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti’nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyerek; evrensel değerler içindeki önemini görebilen ve bu değerlerin gelişimi ve tanıtımı yönünde mücadele eden; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunan, okulumuz öğrenci-veli ve öğretmenlerine güvenli bir ortamda nitelikli ve kaliteli eğitim veren, bilimsel -sosyal ve sportif alanlarda katılımcı, öğrenci yeteneklerinin ön plana çıkartıldığı, toplam kalite yönetiminin felsefesini ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayabilen, sürekli iyileşme ve gelişmeyi esas alan, kurum kültürünü özümsemiş bir eğitim ortamı oluşturmaktır.
Telefon03425171115
AdresTAHTANİ MAH. NECİP MAHMUT CAD. NO 2 NİZİP / GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://nizipataturkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ NİZİP MERKEZ TAHTANİ MAH. ATTAR ALİ MEYDANI CİVARİNDADIR.
UlaşımGAZİANTEP İLİNE UZAKLIK 45 KM DİR. OKULUMUZ NİZİP MERKEZDEDİR.OKULUMUZA KARAYOLU VE TREN YOLUNDAN ULAŞIM MEVCUTTUR.
Merkezden UzaklıkGAZİANTEP İLİNE UZAKLIK 45 KM DİR. OKULUMUZ NİZİP MERKEZDEDİR.
Ders SaatleriSABAH 07:30 BAŞLANGIÇ
AKŞAM 17:20 BİTİŞ
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ KALORİFERLİ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerFUTBOL TURNUVALARI
SATRANÇ TURNUVALARI
ProjelerE TWİNNİNG,SIFIR ATIK ENERJİ VE KAYNAK TASARRUFU
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı607
  • Derslik Sayısı35
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://nizipataturkilkokulu.meb.k12.tr/27/05/748836/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)