Gaziantep / Nizip Adile Altınbaş Ortaokulu

Telefon:0342 518 02 37 Adres:Eyüp Sultan Mahallesi Saray Bosna Sokak No4/A Web Sitesi:https://adilealtinbasortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Nizip Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep Nizip Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep Nizip Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://adilealtinbasortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzu eğitim öğretim etkinliklerinde mükemmeli sağlayarak tüm ilköğretim okulları içinde önder ve örnek bir kurum haline getirmektir.
MisyonTürk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak; Öğrenciyi Atatürk İlke ve İnkılaplarına demokrasinin ilkelerine bağlı, görevini yapabilen ve sorumluluk yüklenebilen, milli ve manevi değerlere saygılı iyi vatandaş ve iyi bir insan olarak yetiştirmektir.
Telefon0342 518 02 37
AdresEyüp Sultan Mahallesi Saray Bosna Sokak No4/A
İnternet Sitesihttps://adilealtinbasortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEyüp Sultan Mahallesi Saray Bosna sok. No:4/A Nizip
Ulaşımİl merkezine uzaklık 45 Km.- İlçe merkeziOkulumuz Nizip şehir merkezinde yer almakta olup, çarşı merkezine yürüme mesafesi ile 15 dakika, araç ile 2-3 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Okulumuz Gaziantep - Şanlıurfa otoyolu üzerinde bulunmakta, ilçeye ulaşım ise Gaziantep otogarından hareket eden minibüsler ile veya ilçeye doğrudan ulaşım sağlayan otobüs firmaları ile sağlanmaktadır. Gaziantep - Nizip arası yol süresi yarım saattir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 45 Km.- İlçe merkezi
Ders Saatleri08:10 - 15:05
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDogalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı950
  • Derslik Sayısı25
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://adilealtinbasortaokulu.meb.k12.tr/27/05/775201/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)