Gaziantep / İslahiye Tandır İlkokulu

Adres:Bogaziçi mah. Huzurlu Caddesi. NO311/1 İSLAHİYE/GAZİANTEP Web Sitesi:https://islahiyetandirokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep İslahiye Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep İslahiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep İslahiye İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz, Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
MisyonÖğrencilerimizi; toplumun değerlerini, ahlakını önemseyen, akademik olarak başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
AdresBogaziçi mah. Huzurlu Caddesi. NO311/1 İSLAHİYE/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://islahiyetandirokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAmanos Dağı eteklerinde yer alır.
UlaşımGaziantep´e 118 km, İslahiye´ye 18 km uzaklıktadır.İslahiye- Hatay yönünden 10 km gidildikten sonra Altınüzüm Beldesi ısıklarında batıya dönülerek 8 km sonra Boğaziçi Cevizlidere Mahallesinde( Tandır Köyü) okulumuza varılır.
Merkezden UzaklıkGaziantep´e 118 km, İslahiye´ye 18 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri8:30-15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKaloriferle
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı46
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://islahiyetandirokulu.meb.k12.tr/27/03/734750/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)