Gaziantep / İslahiye Pınarbaşı Ortaokulu

Adres:Pınarbaşı mah. Mehmet Akif Ersoy caddesi No106 İslahiye/Gaziantep Web Sitesi:https://islahiyepinarbasiortaokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep İslahiye Okulları, Gaziantep Ortaokulları, Gaziantep İslahiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gaziantep Ortaokul Haberleri, Gaziantep İslahiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://islahiyepinarbasiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz Pınarbaşı Ortaokulu çalışanları olarak;
İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın.
İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın,
İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz öğrenme sürecine katılsın ve bilinçli olsun,
İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun,
İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışan herkes üzerine düşeni yaparken kendinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacağı yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede hiçbir endişeleri olmasın,
İstiyoruz ki; Okulumuzda, çalışan herkes yeniliğe ve değişime açık olsun.
MisyonBiz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. İnanıyoruz ki...Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi, bilgiyi derinlemesine ve yeni bilgiler üretmek için kullanma becerisine sahip olması ilk önceliktir.
İnanıyoruz ki...Öğrenciler bütün çalışmalarımızın merkezidir ve amaçlarımıza temel oluşturur.
İnanıyoruz ki....Biz, birbirimizi, okul toplumumuzu sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.
İnanıyoruz ki....Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
İnanıyoruz ki...Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onların bizden sonraki yaşantılarını sürekli izleriz.
Başarılar2005-2006 Eğitim Öğretim Yılı İlkokullar arası Bilgi yarışması ilçe ikinciliği.2007-2008 ilkokullar arası küçükler futbol ilçe üçüncülüğü.2010-2011 Yıldız kızlar voleybol ilçe birinciliği.2010-2011 yıldızlar futbol ilçe ikinciliği.2012-2013 yıldız erkekler masa tenisi ilçe üçüncülüğü. 2014-2015 İlçe Voleybol Yıldız Kızlar ikinciliği.
AdresPınarbaşı mah. Mehmet Akif Ersoy caddesi No106 İslahiye/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://islahiyepinarbasiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPınarbaşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi no.106 İslahiye/Gaziantep
Ulaşımİl Merkezine 90 km
İlçe Merkezindeyiz
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 90 km
İlçe Merkezindeyiz
Ders SaatleriBaşlama 08:40 Bitiş 15:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer fuel oil
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinlikler2016-2017 Eğitim öğretim yılında yıldızlar kız voleybol takımımız İlçe Birincisi olmuştur. Kız voleybol takımımız dört sezondur ilçe birincisi olmaktadir. Son olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılı ilçe birincisi yine kızlarımız olmuştur.
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı301
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://islahiyepinarbasiortaokulu.meb.k12.tr/27/03/700803/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)