Gaziantep / İslahiye İslahiye Anadolu Lisesi

Telefon:0342 862 11 34 Adres:Fevziçakmak mh. Halep cd. Şehit Zafer Yılmaz sk. No1 Şehitlik karşısı İslahiye/GAZİANTEP Web Sitesi:https://islahiyeanadolulisesi.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep İslahiye Okulları, Gaziantep Anadolu Liseleri, Gaziantep İslahiye Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep Anadolu Lisesi Haberleri, Gaziantep İslahiye Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://islahiyeanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun, Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek; sorumluluk sahibi,milli değerlerine sahip çıkan, yüksek öğretim kurumlarına bilgi ve beceri yönünden hazır bireyler olarak yetiştirmek, başarımızı her geçen gün artırmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda,Türk Milli Eğitiminin ilke, değer ve amaçlarına uygun, zamanın gereklerine uyumlu, değişen ve gelişen eğitim politikalarını takip ederek, kaliteli, yapıcı, girişimci, ekip ruhu olan öğrenci-öğretmen ve personel ile birlikte çağdaş ve nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Telefon0342 862 11 34
Faks0342 862 33 95
AdresFevziçakmak mh. Halep cd. Şehit Zafer Yılmaz sk. No1 Şehitlik karşısı İslahiye/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://islahiyeanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehitlik karşısı
Ulaşım1500 metreÇarşı merkezine dolmuş veya yaya olarak rahatlıkla ulaşılabilir.
Merkezden Uzaklık1500 metre
Ders Saatleri08.20 - 15.55
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı839
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı3
Kaynak:https://islahiyeanadolulisesi.meb.k12.tr/27/03/972841/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)