Gaziantep / Araban Emirhaydar İlkokulu

Telefon:03426112206 Adres:Emirhaydar Köyü Emirhaydar İlkokulu Araban/Gaziantep Web Sitesi:https://emirhaydarilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Araban Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Araban İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Araban İlkokul Haberleri
Kaynak:https://emirhaydarilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirilmeyi amaçlayan “meşale”lerle ülke geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek bireyleri yetiştirmeyi ilke edinen bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonOkulumuz bünyesindeki öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları kapsamında ve Milli Eğitim İlkelerine tabii olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, tanık olarak ve bu teknolojiyi kullanabilen; kültürümüzden gelen yöreye has işlerin yaşatılmasını sağlayan; sorgulayan, soru soran bireyler yetiştirmeyi amaçlanmaktadır.
Telefon03426112206
AdresEmirhaydar Köyü Emirhaydar İlkokulu Araban/Gaziantep
İnternet Sitesihttps://emirhaydarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçeye 12 km il merkezine 72 km uzaklıktadır.Okulumuz Adıyaman- Gaziantep yoluna 2 km uzaklıktadır. Bu yoldan yaklaşık 15-20 dakikada bir Gaziantep dolmuşları geçmektedir. Ayrıca köyün içerisinden Gaziantep´e giden dolmuş da mevcuttur. Bu dolmuşlarda günün belli saatlerinde geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçeye 12 km il merkezine 72 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuza servisle ulaşım mümkündür.
Ders SaatleriDerse başlama: 08:30
Ders bitiş: 14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://emirhaydarilkokulu.meb.k12.tr/27/02/700878/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)