Game Is My World (Oyun Benim Dünyam)

Köşebaşı Ortaokulu eTwinning projesine dahil oldu. Koordinatörlüğünü Gizem ŞİŞMAN öğretmenimizin yaptığı projeye, 5 öğrencimizle katılıyoruz. Oyun ve İngilizce üzerine oluşturulmuş bir projedir. Uzaktan eğitim ile öğrencilere ulaştığımız sanal ortamlarla evde farklı aktiviteler yapmalarını sağlamak, yeni deneyimler edinip farklı etkinlikleri İngilizce sunmalarını sağlamak, Web 2.0 araçları ile tasarımlar yaparak ürünlerini sergilemeleri amaçlanmaktır. Ayrıca ülkemizin ve dünyanın farklı ülkelerinden okullarla ortak çalışmalar yaparak hem dil hem kişisel gelişimlerine fayda sağlanmaktadır.

Öğrencilerimizin yaş grubu 8-12dir. Projemizin dili İngilizce ve Türkçedir. Projemizin ilgi alanları yabancı dillerdir. Proje süresi 3 aydır.  Oynanacak oyunlar pandemi süreci ile uyumlu olarak seçilecektir.
Oyun, çocuğun fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişiminde yadsınamaz bir etkiye sahiptir. İngilizce öğretiminde de oyun sıkça kullanılmalıdır. İşte bu proje etkinliklerinin yardımı ile çocuklar İngilizce dersine olumlu yaklaşırlar ve ön yargıları kırılır. Karşılıklı iletişim ve bu iletişimi devam ettirmek için istek duyarlar. Bu iletişim öğrencinin konuşmasını teşvik eder ve bu durumda yabancı dilin aktif kullanımını sağlar.

Proje Öğretmeni: Gizem ŞİŞMAN

Projede görev alan öğrenciler: Elanur K****, Beyzanur Ö******, Merve G***, Tuba G***, Yeliz D*****

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van İpekyolu Köşebaşı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)