Future Loadıng

Okulumuz Beden EğitimiÖğretmeni Müge GÖKTEPE'nin, öğrencileriyle birlikte katılımcısı olduğu bir eTwinning  "FUTURE LOADING" Projesinin ana teması  İklim değişikliği ile mücadeledir.                                                                          İklim değişikliği ile ilgili kötü haberler her geçen gün daha fazla endişelenmemize neden oluyor. Yaşadığımız dünyada.

Dünyadaki iklim değişikliklerini görebilir ve ölçebiliriz. Küresel sıcaklık ısınıyor, hava düzenleri değişiyor, kutup buzu eriyor ve deniz seviyesi yükseliyor. İklim, Dünya'nın uzun tarihi boyunca değişti, ancak bu sefer farklı. İnsan faaliyetleri, dünya çapında sıcaklıkların geçmişte bildiğimiz her zamankinden daha yüksek ve daha hızlı yükselmesine neden oluyor.

Yaşam şeklimizi değiştirerek bir fark yaratabilir miyiz? Evet. Bugün yaptığımız seçimler, en ciddi potansiyel sonuçların olasılığını azaltabilir. Bu proje, iklim değişikliğinin etkilerini azaltma ve bunlara uyum sağlama konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Ayrıca tartışmalara katılma, sorumluluk alma, iletişim kurma, işbirlikçi çalışma, dijital araçları bilinçli ve etkin kullanma, kültürel anlayış ve yabancı dil yeterliliği gibi 21. yüzyıl becerilerinin gelişimine katkı sağlanacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)