Filistin Yararına Kermes

Okulumuz öğrencileri, velileri ve öğretmenlerimiz, Filistin yararına kermes düzenledi. Milli Eğitim Bakanlığımızın 15-19 Ocak 2024 tarihlerini içeren haftayı etkinlik haftası ilan etmesinden ötürü bir şeyler yapmak adına kurumumuz da hafta etkinlikleri kapsamında Filistine Destek Kermesi icra edildi.

Kermes, 18 Ocak 2024 Perşembe günü  okul yemekhanesinde gerçekleştirildi. Kermeste, öğrenciler tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler satışa sunuldu. Kermese katılanlar, Filistin halkına destek olmak amacıyla alışveriş yaptılar. Kermesten elde edilen 6.485 TL lik gelir, Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İznik İHH aracılığıyla Filistin halkına destek olmak için teslim edildi.İlgili etkinliğin icrasında emek ve katkı sunan tüm paydaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan ötürü kurum olarak teşekkür ediyoruz.

Derslerden de Önemli Etkinlikler Var...Bu etkinlik de Onlardan

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla 2023-2024 dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için bu yıl yeni uygulamalar hayata geçirilmiş ve etkinliklerle öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi,keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri hedeflendi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa İznik İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)