Fatih Alpaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Almanya Yolcusu

Fatih Alpaslan  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alpaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ve Samsun Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ; 2014 teklif çağrısı döneminde ERASMUS + Proğramı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri kapsamında ortaklaşa hazırladığı, “Tedarik Zinciri Yönetimi” isimli projeUlusal Ajans tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

Fatih Alpaslan  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alpaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ve Samsun Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ; 2014 teklif çağrısı döneminde ERASMUS + Proğramı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri kapsamında ortaklaşa hazırladığı, “
 isimli proje Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

 

Aynı Tarihlerde  planlanan projenin   Akışı 19 Nisan-02 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek proje kapsamında öğrencilerimiz  Almanya’nın başkenti Berlin’de ve Polonya/Gorzow´da  faaliyet gösteren AP Edukacja Sp. zoo   çeşitli işyerlerinde staj ve eğitim alarak mesleki gelişimlerine katkıda bulunacaklar.

 

Ülkeler arası işbirliğinin kullanılarak mesleki eğitim sistemleri ile uygulamalarında kalitenin geliştirilmesini, yeniliklerin teşvik edilmesini ve Mesleki Eğitimin Avrupa boyutunun güçlendirilmesini amaçlayan bu program kapsamında, 24 öğrenci ve 3 öğretmen  14 gün boyunca Almanya’nın Berlin kentinde ve Polonya/Gorzow´da  faaliyet gösteren AP  Edukacja Sp. zo.o bünyesinde   Ulaştırma (Lojistik)  alanında  çeşitli eğitimler alacaklar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)