Etwinning Projemizle Ulusal Kalite Etiketi Aldık.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Betül GÜNDÜZ 'ün yürüttüğü "Oopps! Again Pandemic" e-Twinning Projemizin çalışmaları sonucunda okulumuz "ETwinning Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi. Çalışmasından dolayı öğremenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyvah! Yine mi pandemi/Oops! Again Pandemic

Kısa açıklamaSalgın hastalıklar insanoğlu var olduğundan beri yaşanan ve yaşanmaya da devam edecek olan bir durumdur. Bu konuda öğrencilerle etkinlikler yaparak bilinen yanlışlara dikkat çekme, bazı önyargıları kırma ve gelecek için bilinçli nesiller yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Hedefler: Pandemi ye eğitimin merkezi olan okullarda dikkat çekmek, bazı kuralları yaşam şeklimiz haline getirmek, aşı gibi konulardaki önyargıyı kırmak ve yetişkinlere de örnek olmak için çalışmalar yapmak istiyoruz.

Çalışma Süreci: Çalışmalar ocak ayı içerisinde başlayıp DSÖ' nün ''Sağlık Haftası'' olarak belirlediği nisan ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Sonuç: Pandemiyi tanıma ve mücadele insanlığın ortak dillerinden biridir. Katılımcı okullarla ortak bir afiş hazırlayarak her eğitim basamağından öğrencinin de bu konuda söyleyeceği bir sözünün olabileceği gösterilmiş olacaktır.

PROJE TANITIM VİDEOSU

https://youtu.be/_CkP83wr5sM

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Köprüören Tek Termik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)