Etwinning Projemizin Başlaması İçin Geri Sayım Başladı

24.12.2020 tarihinde onaylanan "Learning about another culture is like seeing the world through a new pair of glasses / Farklı kültürleri öğrenmek dünyaya yeni bir çift gözlükle bakmaya benzer" isimli projemizin  ortak sayısı artmaya devam ediyor.

Projemiz geneli itibariyle lise kademesinden ortakların bir araya gelip çalışmalar yapacağı ' kültürel aktarım projesidir. Kültürlerin bu kadar çabuk kaybolduğu günümüzde kültür aktarımı yaparak kültürleri birbirlerine tanıtmak ve bunun için de için faydalı, eğlenceli  çalışmalar yapmak önceliğimizdir. Hem öğrenciler hem öğretmenler hem de veliler ve diğer paydaşlarımız kendi kültürlerini diğer toplumlara aktararak  hem kendilerinin hemde diğer insanların  öğrenme deneyimini elde etmiş olacaklardır. Karantina döneminde olmamız ve okulların online eğitime devam etmesi nedeniyle öğrencilerimizin evlerinden etkin katılıp sağlayacağı öğrenirken eğleneceği paylaşırken öğreteceği, birbirleriyle sosyal ilişkiler kurabileceği verimli bir proje çalışması gerçekleştirilecektir.

 

Projemiz 01.01.2021 ile 15.04.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Twinspace sayfalar kısmında detaylı proje çalışma planı hazırlanıp yayınlanacaktır. Proje ortaklarımız IPSSAR "A. Berti" di Verona, Verona (Vr), İtalya , Fener Anadolu Lisesi, Merkez, Türkiye , Colegiul Tehnic "Laţcu Vodă" Siret, Siret, Romanya, OU"Gjorgi Sugarev", Bitola, Kuzey Makedonya , Gjimnazi Vasil Kamami, Elbasan, Arnavutluk ve King's Ely, Ely, Büyük Britanya ' dır ve ilerleyen süreçle beraber artmaya devam edecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kilimli Kilimli Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)