Etwinning Projelerimiz Tamamlandı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında İngilizce Öğretmenimiz Eda DEĞİRMENCİ'NİN yürüttüğü 3 eTwininng projesi tamamlandı.

E TO RHYME

Kuruculuğunu Türkiye’den Medine KOÇKANAT ve Romanya’dan Ramona MARİŞESCU’nun yaptığı ‘’TIME TO RHYME’’ isimli projemiz, öğrencilerimizin İngilizce bilgi ve öğrenme becerilerini şarkılar eşliğinde geliştirmeyi amaçlamaktaydı. 4. sınıf öğrencilerimiz tekerlemeler içeren kısa şiirler yazarak bunları İngilizce şarkılara dönüştürdüler. Başka okulların şiirlerini bekleyip kendi şiirlerini yaparak İngilizce öğrenmeye motive oldular. Türkiye, Romanya, Yunanistan, Polonya, Gürcistan, Slovakya, Estonya, İtalya, Çekya ve Ürdün olmak üzere 10 Ülkeden toplam 28 proje ortağı ile yürütülen projemizi, Nisan 2024 sonunda bitirmiş bulunmaktayız. Başarıyla etkinliklerimizi tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları teslim edildi.

 

POST-E-CARD

Kuruculuğunu Türkiye’den Medine KOÇKANAT ve Polonya’dan Lucyna ZYCİNSKA’nın yaptığı ‘’POST-E-CARD’’ isimli projemiz,3.sınıflarda İngilizce müfredat konularıyla bağlantılı basit ve eğlenceli e-kartlar yazdık ve bu e-kartlarımızı diğer okullarla birbirimize gönderdik. Ayrıca öğrencilerimiz teknolojiyi kullanmaktan ve kendi başlarına karar vermekten keyif aldılar. Türkiye, Gürcistan, İtalya, Çekya, Polonya, Romanya, Slovakya ve Estonya olmak üzere 8 Ülkeden toplam 19 proje ortağı ile yürütülen projemizi, Mayıs 2024 sonunda bitirmiş bulunmaktayız. Başarıyla etkinliklerimizi tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları teslim edildi.

 

 

Web 2.0 Araçları Günlüğüm

Kuruculuğunu Türkiye’den Mustafa BULUT ve Azerbaycan’dan Aggul SHAHVERENOVA’nın yaptığı ‘’Web 2.0 Araçları Günlüğüm’’ isimli projemiz, öğretmenlerin akademik süreçlerine katkı sağlayan web 2.0 teknolojileri ile bir eğitim materyalinin içeriğini oluşturma, düzenleme ve paylaşma gibi teknoloji okuryazarı yeterliliklerini öğrencilerimizle birlikte edinmelerini sağlamaktı. Türkiye ve Azerbaycan olmak üzere 2 Ülkeden toplam 11 proje ortağı ile yürütülen projemizi, Mayıs 2024 sonunda bitirmiş bulunmaktayız. Başarıyla etkinliklerimizi tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları teslim edildi.

https://timetorhyme2023.blogspot.com/?m=1

https://post-e-card.blogspot.com/?m=1

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Ödemiş Birgi Kazımpaşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)